Българската столица е на трето място на Стария континент по

...
Българската столица е на трето място на Стария континент по
Коментари Харесай

София е в Топ 3 на СПА дестинациите в Европа

Българската столица е на трето място на Стария континент във връзка с опциите за първокласен уелнес туризъм, директно след Барселона и Цюрих, сочи изследване на компанията " Оу Ви Оу нетуърк " (OVO Network), която ръководи онлайн портал за отдаване чартърен на недвижими парцели, оповестява БНР.

В класацията се регистрира съществуването на заведения за хранене със звезди " Мишлен ", на хотели с категория " 5 звезди " и първокласни спа центрове, съотнесени към броя на туристите, които ги посещават, както и равнището на " сигурност и разкош " в градовете, определяни като най-популярни туристически дестинации. На тази база са селектирани най-елитните ваканционни дестинации за 2023 година

Данните от проучването демонстрират, че София се гордее с впечатляващите 83 спа центъра с 4 и повече звезди, което значи, че на 1 милион туристи се падат по 60 първокласни спа центъра. Според създателите на изследването това е повече от два пъти над междинното ниво за включените градове.

София също по този начин е една от най-желаните дестинации за първокласен престой. Българската столица заема 10-о място в класацията на онлайн търсачката " Google " за дестинация, която се асоциира при търсене на информация, обвързвана с лукса. Освен това в София има 12 хотела с категория " 5 звезди ", сочи изследването.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР