Българската стартъп сцена е дръзка и много раздвижена в наши

...
Българската стартъп сцена е дръзка и много раздвижена в наши
Коментари Харесай

Български стартъпи завладяват света

Българската стартъп сцена е дръзка и доста раздвижена в наши дни. Съвсем неотдавна, Magin, спечелилият на последния Startup Weekend Varna, анонсираха, че са признати за идващия Y Combinator! Като първият български стартъп! Леле, какъв огромен триумф за новосъздадената българска компания от Мартин Стоянов и Теодосиус Теодосиев.

Magin създава приложение, което провежда имейлите Ви по-добре. Можете да го употребявате и на мобилното си устройство, с цел да организирате пощата си по време на път. Етикетите позволяват казуса с безкрайните търсения посредством Вашите писма за това, което е значимо и за това, което не е. Вашата продуктивност ще се увеличи неотложно.

И до момента в който Magin се насочва към Силиконовата котловина, Stepsss като победител на Startup Weekend Sofia в края на ноември, вършат първите си стъпки като стартъп, като са признати за идващия Eleven, единствено три седмици откакто са приключили първи на Startup Weekend Sofia! Stepsss създава умна стелка, която следи налягането в разнообразни области на крайници, когато стоите или ходите. След това изпраща информацията до Вашето мобилно устройство или до ортопеда Ви, което може да подкрепи преценката за уместно лекуването след пострадване на крайници. Информацията Ви оказва помощ да вършиме подобаващи извършения, да проследявате успеваемостта си и да влизате във форма по-бързо.

Екипът на Stepsss се състои от Стефан Иванов (тийм водач и UX дизайнер), Невена Ганева (маркетинг и обществени медии), Иван Атанасов (бизнес анализатор) и трима разработчици Крис Пармаков, Никола Дончев и Атанас Бахчеванов.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР