Българската Спа и уелнес асоциация ще настоява пред Националния съвет

...
Българската Спа и уелнес асоциация ще настоява пред Националния съвет
Коментари Харесай

Браншът ще настоява за ваучери за СПА почивки и здравна превенция

Българската Спа и уелнес асоциация ще упорства пред Националния съвет по туризъм за въвеждане на европейската процедура и работодателите да стартират да издават ваучери за СПА отмора и здравна предварителна защита. Това заяви изпълнителният шеф на „Св.Св.Константин и Елена“АД Елена Косева. В петък най-старият морски курорт е хазаин на съвещанието на Националния съвет по туризъм с присъединяване на министър Николина Ангелкова.

 picture-901_640x480

Искането на Българската Спа и уелнес асоциация е взето още преди две години. Браншът упорства за лимитиране на ваучери за предварителна защита на здравето, каквито се издават в другите страни, като това може да стане с данъчни облекчения за работодателите от страна на страната. Издаването на ваучери може да стане с смяна в разпоредба №7 на МФ.

Курортът „Св. Св.Константин и Елена“ публично открива най-новия си 5-звезден хотел“ Астор Гардън“ по време на празненствата за 110-годишнината от основаването си. 15 млн.лева е инвестицията в комплекса за съвременна и целогодишна СПА почивка с минерална и морска вода, балнео лечения и други екстри. За ценителите на гурме специалитетите началник Андре Токев разкрива тук своя кулинарен свят с авторска кухня.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР