Българската социалистическа партия излъчи лидера на листата си за Европейските

...
Българската социалистическа партия излъчи лидера на листата си за Европейските
Коментари Харесай

Елена Йончева: Евролистата на БСП е резултат от демократично гласуване

Българската социалистическа партия излъчи водача на листата си за Европейските избори. Елена Йончева ще води претендентите на социалистите. На второ място остана водачът на Партията на европейските социалисти и някогашен министър председател Сергей Станишев. Йончева гостува по тематиката в студиото на " Още от деня ".

" Разликата сред гласовете, които завоювах аз, и господин Станишев е доста дребна (20 гласа - б.р.). Благодаря за доверието, това с изключение на доверие, е и голяма отговорност. Давам си сметка за това ". Така Елена Йончева разяснява резултатите от вътрешните избори на Българска социалистическа партия.

Според нея 80% от българите смятат, че еврофондовете в България се печелят от стеснен кръг, непосредствен до властта, и се надяват, че в Брюксел тези практики могат да бъдат поправени.

На въпрос по какъв начин ще работи дружно с Европейския съюз против корупцията в България, щом партията ѝ дава разнопосочни сигнали по отношение на отношението си към Европа, Йончева отговори:

" Ние не сме срещу Европа по разнообразни тематики. Българинът е уверен проевропеец. Проблемът е, че поражда евроскептицизъм и това има своите аргументи ".
Според нея те са неналичието на правдивост и чувството, че жителите не могат да разчитат на институциите. Йончева се базира на отчет на Европейската комисия от февруари месец. Тя показа и данни от отчет на групата на Зелените в европарламента.

" 11 милиарда евро съгласно отчета на групата на Зелените в Европейския парламент са средствата, които се крадат в България всяка година. Това е отчет, който е основан на информация на Евростат, ОЛАФ и Европейската комисия "
Относно отношението ѝ към обстоятелството, че водачът на ПЕС Сергей Станишев беше преместен от първото място в листата на социалистите за евровота, Йончева разяснява, че членовете на Българска социалистическа партия са дали своят вот демократично и по този начин са решили.

" Смятам, че Станишев е един от най-успелите европейски политици. В България имаме двама политици, които имат европейско самопризнание - Ирина Бокова и Сергей Станишев ".
Елена Йончева удостовери, че позицията на Българска социалистическа партия глобите против Русия да отпаднат, остава непроменена и ще я отстояват в Европейския парламент.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  1 n eXu s (преди 39 секунди) Рейтинг: 15940 | Одобрение: -7260 Ама по какъв начин другояче! Нивга не съм се съмнявал! Arkiva Shqip | Max Productional | Redbox Entertainment | Eran Production | Entermedia/Mixey Music (AL)Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM Напиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР