Българската социалистическа партия е в опозиция и ние изпълняваме своето

...
Българската социалистическа партия е в опозиция и ние изпълняваме своето
Коментари Харесай

Проф. Румен Гечев: ГЕРБ са режисьорите, а артистите от ПП и ДБ са изпълнителите

" Българската социалистическа партия е в съпротива и ние изпълняваме своето обвързване пред нашите гласоподаватели. При разискването на бюджета в този момент, а и на други закони - ще слагаме ясно своите позиции със съответните причини, с цел да може хората да чуят кой какво предлага. Ние постоянно предлагаме други възможности на решенията на ръководещата сглобка, които не са в полза на българския народ. Най-вероятно са си стиснали ръцете, само че доколкото разбирам самите те от сглобката не желаят нови избори. Най-вероятно ще си поделят порциите и ще се схванат. Неслучайно се назовават сглобка. "   Това съобщи националният представител от Българска социалистическа партия проф. Румен Гечев в ефира на Nova News.
По думите му знаците са доста ясни, че точно Движение за права и свободи кара влака, ГЕРБ са режисьорите, а реализатори съгласно него са артистите от Политическа партия и Демократична България. " Нали виждаме как от първия ред господин Пеевски ги върти на дребния си пръст, по какъв начин през половин час дава изявленията и върти цялата страна. И откакто другите юнаци от несглобката и небългарската група са съгласни да извършват - това си е техен проблем. Но това действително е проблем и на България. Фактическият министър председател е господин Пеевски, а другите козируват и извършват ", добави социалистът във връзка с това кой действително ръководи страната.
" Това ми намирисва на една огромна композиция, тъй като група хора в Народното събрание от негслобката искат да си присвоят по някакъв метод рафинерията в Бургас. Ако има нарушавания - напълно ясно е, че всеки би трябвало да си носи отговорностите. Залогът са активи за милиарди и някой желае прибере рафинерията, с цел да може да ръководи България през нея. Лукойл има бензиностанции в няколко щата на Америка. Те продават без никакви проблеми на територията на Съединени американски щати. Те имат и бензиностанции в цяла западна Европа. Така че тия политически игри, с цел да откраднат рафинерията са напълно рискови, тъй като са за сметка на българите. Всичко, което е в интерес на българската стопанска система ще го подкрепим. Управляващите в този момент си стиснаха ръцете да запазят дерогацията, само че да понижат финансовите разноски с 2 милиарда. Цяла Европа в този момент в изискванията на рецесия - обществените вложения заместват частните, които се свиват. Това е втората извънредно тъпа неистина. Таксата се постанова на потребителя, а не на Газпром, които са си продали газта на Турция откъдето идва в България. Ние таксуваме българските консуматори, компании и жители, унгарските, сръбските и други. Предупредихме в Народното събрание, че това е рискова концепция. Съгласиха се и в този момент я отдръпват ", заключи проф. Гечев за обстановката с рафинерията на Лукойл в Бургас.
Той изрази терзания за пътищата в България и изясни, че общинските са в пагубно положение " Защо ще намаляваме капиталовите разноски, посредством които ние можем последователно да решаваме този въпрос. Категорично не сме съгласни с това ", добави депутатът от Българска социалистическа партия.
Според него вътрешния министър би трябвало да си подаде оставката поради станалото в София, което е безусловно недопустимо. Народният представител от социалистическата партия добави още за рецесията във родния футбол, че още веднъж сме станали за смях на цяла Европа и Борислав Михайлов също би трябвало да подаде оставка.
" Не са обсъждани постове, а политики. Изложени са тактиките на Българска социалистическа партия за София. В това число ние сме срещу концесиите и да се върне обслужването на София на общински компании както е в Австрия, Франция, Германия. Ние сме подготвени да обсъждаме с сътрудниците си всичко, което е потребно за софиянци ", сподели в умозаключение проф. Румен Гечев за провелата се среща сред Българска социалистическа партия и кмета на София.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР