Българската система ще трябва да бъде приравнена с европейската. Ще

...
Българската система ще трябва да бъде приравнена с европейската. Ще
Коментари Харесай

Проф. Мира Кожухарова: Ваксинирането на деца срещу COVID не е нужно

Българската система ще би трябвало да бъде приравнена с европейската. Ще има спънки за хората, които нямат имунизационен документ. Това съобщи проф. в изявление за bTV.
Според нея имунизирането на деца не е нужно, тъй като приоритет би трябвало да бъдат възрастните хора.
 Проф. Мира Кожухарова: Няма медицински съображения за удължение на епидемиологичната конюнктура Проф. Мира Кожухарова: Няма медицински съображения за удължение на епидемиологичната конюнктура
Не виждам смисъл от удължение на епидемиологичната конюнктура. Това сподели проф. Мира Кожухарова в изявление за bTV. Според нея медицински съоб...
Според нея служебният министър на опазването на здравето има здравомислещ взор върху събитията. „ Имам покана за присъединение към кабинета. Поканата е за консултант и аз я одобрих с огромно наслаждение “.
Тя отхвърли клюки за заемане на длъжността основен държавен здравен контрольор. По думите ѝ няма потребност от трансформира в ограниченията на този стадий: „ При увеличение на имунизираните може да има промени в местата, на които би трябвало да се носи. В Съединени американски щати имунизираните хора могат на множеството места да бъдат маски. Боя се, че сега имунизираните хора в България не е задоволителен “.
Маски на закрито би трябвало да отпаднат там, където се събират по-малко хора.
„ Хората дано да бъдат подготвени за едно прелестно лято. Вирусите мутират непрестанно. Излишно е да сътворяваме паника. Надявам се умерено да посрещаме провокациите. Една добра подготовка на здравната система е верният метод на деяние “, успокои проф. Кожухарова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР