Българската състезателка по художествена гимнастика Боряна Калейн все още е

...
Българската състезателка по художествена гимнастика Боряна Калейн все още е
Коментари Харесай

Боряна Калейн продължава да лежи в болница

Българската състезателка по художествена гимнастика Боряна Калейн към момента е в болница, оповестиха от федерацията. Грацията ни е в по-добро положение, само че продължава да е под лекарско наблюдаване.
Калейн подвигна 39,4 градуса температура часове преди старта на Световното състезание и отпадна за конкуренцията в столичната " Арена Армеец ". Така тя пропусна първата опция да вземе квота за Олимпиадата в Токио, която ще е последната й в кариерата.

" Вчера изненадващо стана ясно, че Калейн няма да взе участие на Световното състезание по художествена гимнастика в София поради висока температура. Грацията е била призната в болница, а президентът на БФХГ Илиана Раева съобщи, че " няма съревнование или спорт, който да е по-голям от здравето ".

" Уважаеми почитатели, получихме доста въпроси за положението на Боряна Калейн. Разбираме, че се вълнувате, както и ние. Непрекъснато държим връзка с лекарите. Боряна към момента е в болница, има температура, само че е по-ниска от през вчерашния ден. Предстоят й проучвания, след които лекарите ще преценяват по какъв начин ще продължи лекуването й ", се споделя в известие на фейсбук страницата на БФХГ.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР