Българската рап звезда Серафим Мартинов – Сарафа пусна нова песен

...
Българската рап звезда Серафим Мартинов – Сарафа пусна нова песен
Коментари Харесай

Рап звездата Сарафа пусна нова песен със сина на Dr. Dre

Българската рап звезда Серафим Мартинов – Сарафа пусна нова ария с Curtis Young – синът на оповестения през 2019 година за най-богат музикант на десетилетието Dr. Dre.

Песента с име „ Born 2 fight ” е налична за всички почитатели на изпълнителя в уеб страницата му sarafa.net Spotify & Itunes и други музикални платформи. Тя е част от новия албум на Сарафа, който ще излезе при започване на 2023-та година.

След двегодишна пауза Сарафа се завръща с качествено звучене и висококласен рап, като проектите за новия му албум включваха част от частите да бъдат записани в Съединени американски щати.

" Смятам да направя нещо, което до момента не е правено в рапа на български ", показа за БГНЕС през април Сарафа, който през 2019 година завоюва премия Лайфстайл за песента „ Живей ”.

Сарафа има записани песни със световноизвестната тайфа „ Outlawz “ – групата на рап звездата Tupac или по-известен като 2Pac.

В новата ария можете да чуете речитативи като: " Не е български рап, а рап на български брат " и още: „ За мене к‘во знаеш? Знае целия град! “
https://drive.google.com/file/d/1MBxX7zeuxqPuEKAk23K2SdhmUs4MXzrT/view?usp=sharing
Неговият сътрудник в сингъла, Curtis Young, е рапър, създател на песни, артист и бизнесмен. Той е наследник на рапъра Андре Ромел Йънг, прочут още като Dr. Dre. Има няколко издадени албума и ръководи компанията Young Monarchy Entertainment.

Сарафа дава обещание още колаборации с американски рап актьори - нови песни и клипове напълно скоро, с които БГНЕС ще запознае почитателите. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР