Българската прокуратура за пореден път доказа, че е: а) аполитична;

...
Българската прокуратура за пореден път доказа, че е: а) аполитична;
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: прокуратурата е на закона, Газпром е на диджей

Българската прокуратура за следващ път потвърди, че е: а) аполитична; б) управлява се единствено от конситтуцията и законите и в) не е " гьостерица " на избрана политическа мощ.

Всички тези 3 резултата, обединени в едно, тя реализира, като оповести начало на наказателно гонене против лице, заемащо " висши обществени длъжности ", направило възможни закононарушения, разпореждайки ареста на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова.

Предишната й такава безпристрастна изява беше, когато образва досъдебно произвеждане против Асен Василев 2 дни след показанията против него.

А пък от Кремъл пробвали да трансферират " немския Газпром " на диджей автомонтьор. Това е когато цяла една страна работи като нашите крадливи политици - жалко и без въображение, само че пък дейно.

Иначе Дмитрий Цепляев е като оня анекдот с диджея: " Стига към този момент бисове, че по-късно съм с козите ". Нощем пуска музика, през деня изчуква коли....

Друга забележителна вест от този ден, е че почитателите в Катар може и да пийнат една бира по време на международното, което ще се организира там. Може - в случай че имат 18 $.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР