Българската прокуратура ще направи всичко възможно да противодейства на растящата

...
Българската прокуратура ще направи всичко възможно да противодейства на растящата
Коментари Харесай

Гешев: Има прогрес в МВР при работата с прокуратурата


Българската прокуратура ще направи всичко допустимо да противодейства на растящата престъпност, сподели в Перник основният прокурор Иван Гешев. Той акцентира, че вижда сериозен напредък в Министерство на вътрешните работи и възстановяване на взаимоотношението в борбата против престъпността. Гешев уточни, че с изключение на на справедливи фактори, като стопански и обществени, отрицателните трендове, на които сме очевидци през днешния ден, се дължат и на умишлено водена война против правосъдната власт и елементи от нея.

„ Дължи се и на това, че с помощта на законодателни опити, трагични, се унищожи Специализираната прокуратура и в случай че мога да кажа - под знамето за битка с корупцията се унищожиха битката с корупцията и битката с проведената престъпност, само че това са обективните действителности и българската прокуратура ще направи всичко допустимо да отбрани българските жители, тъй като за жалост българската прокуратура остана една от дребното постоянни институции сега в страната. Не сме безгрешни, осъзнаваме своите неточности, само че вършим всичко допустимо да помогнем и да защитим жителите ”, сподели Иван Гешев и акцентира:

„ Въпросът е дружно, виждам в този момент сериозен напредък при сътрудниците от Министерство на вътрешните работи и възстановяване на взаимоотношението, да се опитаме дружно да защитим българските жители в границите на законите на страната и в границите на опциите, а не да водиме война едни с други, тъй като единственият зложелател на българските институции би трябвало да е престъпността ”. По отношение на проблема с прокурорския наследник Васил Михайлов от Перник основният прокурор заяви:

„ Доколкото ми е известно, това лице е предадено на съд от българската прокуратура и все още е арестувано под стража. ” В Перник Иван Гешев се срещна с възпитаници от Езиковата гимназия „ Симеон Радев ”.

„ Има доста будни, доста умни младежи и има вяра за България ”. На срещата участва и кметът на Перник Станислав Владимиров. 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР