Българската прокуратура се е заинтересувала от избора на Тамара Георгиева

...
Българската прокуратура се е заинтересувала от избора на Тамара Георгиева
Коментари Харесай

Прокуратурата проверява избора на Тамара за Мис България

Българската прокуратура се е заинтересувала от избора на Тамара Георгиева за Мис България 2017. От държавното обвиняване са изискали копие от всички документи, направени по отношение на провеждането на състезанието.

Това разгласи ръководителят на журито и уредник на надпреварата Ирина Папазова в предаването " 120 минути " по бТВ.

Папазова беше безапелационна, че и към днешна дата никога не би избрала друго момиче.

„ Това не е било непринудено решение. Ние познаваме девойките от 10 дни преди състезанието, работим с тях. За разлика от хората, ние не ги виждаме от една фотография във вестника отстрани, а ги виждаме във всякаква светлина. Мисля, че ще си покаже, че Тамара е един сполучлив избор ”, уточни тя.

Според нея Тамара се държала героичен след абсурда към избора й.

„ Нормално е да го е изживяла по някакъв метод, може и още да го изживява. Но в последна сметка „ Короната е тежка ” не е просто фраза. Оказва се, че в действителност е тежка, и в случай че тя е почтена победителка, би трябвало да се оправи с това и да потвърди, че е почтена ”, акцентира Папазова.

Тя направи и различен любопитен коментар към избора на носителката на наградата.

„ Това е частна компания. В последна сметка ние сме уредниците и ние сме хората, които решаваме кой по какъв начин да стане Мис България. Можем да си седим на тази маса и на следващия ден, в случай че реша, може и вас да ви направя Мис България ”, обърна се тя към водещия Светослав Иванов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР