Българската професионална футболна лига съобщи, че утре от 10:00 часа

...
Българската професионална футболна лига съобщи, че утре от 10:00 часа
Коментари Харесай

Вижте важно инфо и окончателните цени на билетите за мача на годината ЦСКА-Левски

Българската професионална футболна лига заяви, че на следващия ден от 10:00 часа ще стартира продажбата на билетите за финала на SESAME Купа на България. Пропуските са на цени сред 15 и 35 лв..

Талоните ще бъдат пуснати онлайн на Eventim.bg, на всички каси на компанията, както и в партньорските обекти - бензиностанции OMV, Orange, Technopolis и Български пощи.

Футболните почитатели ще имат опция да закупуват билети и от каси на стадион " Българска войска " и стадион " Георги Аспарухов ", като ЦСКА и Левски в допълнение ще уведомят своите последователи за работното време на обектите.

Символичен хазаин на срещата е ЦСКА, като последователите на тима ще имат разполагаем Сектори " А " и " Г " на стадион " Васил Левски ". Привържениците на Левски ще заемат места в Сектори " В " и " Б " на спортното оборудване.

БПФЛ обръща внимание, че последователи, с отличителни атрибути на един от тимовете, няма да бъдат допускани до секторите, които са авансово избрани за последователите на другия тим, без значение дали имат годен билет за съответния бранш.

Цените на билетите са както следва:

Сектори " А " и " В ": 35 лв.

Сектори " Б " и " Г ": 15 лв.

От основание за сигурност билети няма да бъдат продавани за Сектор " Б " блокове 16, 17 и 18 и Сектор " Г " блокове 34, 35 и 36, които ще бъдат употребявани за буферни зони сред последователите.

След края на футболната среща последователите на тима спечелил SESAME Купа на България ще бъдат арестувани на стадиона до напускането на спортното оборудване на последователите на изгубилия тим.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР