Българската прима на поп - фолка Глория и легендарната изпълнителка

...
Българската прима на поп - фолка Глория и легендарната изпълнителка
Коментари Харесай

Глория и Цеца на СНИМКА преди 10 години

Българската прима на поп - фолка Глория и именитата изпълнителка Цеца Ражнатович се появиха на общ кадър. Всъщност обявата бе направена от самата Глория, която съумя да върне почитателите си 10 години обратно и показа паметен черно-бял кадър, на който е в компанията на сръбската звезда.

Фотосът се радва на близо 5 хиляди лайка в обществените мрежи, а хвалебствени мнения не липсват.

" Двете безконечни! ", " Кралици ", " Не стана ли време за дует?! ", " Най-добрите на Балканите " и " Не сте мръднали и двете " са единствено част от писанията на почитатели на гласовитите певици.

Най-запалените фенове на Глория, пък не пропуснаха да ѝ вдигнат самочувствието с думите, че постоянно е била по-красива от Цеца, и че за толкоз години въобще не се е трансформирала образно.

Примата на българския фолк напълно скоро ще стане баба за първи път в живота си. Очаква се всеки миг нейната щерка Симона Загорова да роди момиченце от своя обичан Дани Милушев, напомня trafficnews.bg.

Същото благополучие споходи и Цеца Ражнатович. На 3 юни 2020 година снаха ѝ Богдана роди момченце. Името което бебето носи е на починалия брачен партньор на Цеца - Желко Ражнатович. На раждането присъстваше и бащата на бебето и наследник на сръбската звезда - Велко.

В чест на новия член на тяхната фамилия, семейство Ражнатович подвигнаха вманиачен ваучър в къщата си в Белград. Голям брой звезди се събраха на празника, а в по-късните часове обилна заря в чест на " дребния Аркан " покри небето.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР