Българската поп певица Дара става лице на Kaufland България. В

...
Българската поп певица Дара става лице на Kaufland България. В
Коментари Харесай

Дара и Kaufland се обединяват за кауза в подкрепа на ученици и студенти без родители

Българската поп певица Дара става лице на Kaufland България. В основата на партньорството стои идеята за поддръжка на възпитаници и студенти без родители, които се нуждаят от помощ, с цел да продължат образованието си.

Каузата „ Дари с DARA и Kaufland ” ще поддържа възпитаници с отличен триумф от 11 и 12 клас и студенти в държавни образователни заведения, изгубили единия или двамата си родители, или израснали в профилирана институция. Младежите ще бъдат избирани по 2 критерия - оценките и мотивацията им за развиване.

Чрез програмата те ще имат опция да продължат образованието си, както и да получат поддръжка за начало в кариерата и запознанства с водещи работодатели.

Всеки месец Дара, чиято звезда изгря с музикалното шоу " X Factor ", ще приканва клиентите на Kaufland да купуват разнообразни артикули от асортимента ѝ. От продажбите веригата ще отделя средства за стипендии, които ще се разпределят от фондация BCause, посредством националната стратегия „ Готови за триумф “.

За да могат клиентите да се ориентират по-лесно в магазина, всички артикули, част от акцията, ще носят обозначението - „ Дари С DARA и Kaufland ”.

Първите „ артикули с идея “, предложени от 25-годишната Дара са ягодов донът и шоколадов кронът - тематичен избор поради идния Свети Валентин.

„ Много се вълнувам за това, което започваме с Kaufland. Общата ни идея не е просто план или работен ангажимент, а задача, в която надълбоко имам вяра. Тази акция е органично продължение на менторството и поддръжката на младежи, която осъществявам в разнообразни формати през последните години. ", сподели Дара.

„ Чрез партньорството ми с най-големия ритейлър у нас ще дадем късмет на възпитаници и студенти от цялата страна да продължат образованието си. Знам какъв брой е значимо някой да ти даде късмет да се развиваш и да се учиш, с цел да станеш това, което искаш. Радвам, че с Kaufland ще създадем това допустимо – ще подкрепим амбициозни младежи без родители. “, добави изпълнителката.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР