Българската политика трябва да се направлява от достойни мъже. Не

...
Българската политика трябва да се направлява от достойни мъже. Не
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Не искаме да сме повече васална територия


Българската политика би трябвало да се направлява от почтени мъже. Не желаеме да сме повече васална територия. От през днешния ден стартира да тече последният период, в който България може да се отласне от дъното. Въпреки че политическата класа я докара до това състояние, разпъната от Великите сили просто не може да си поеме мирис. Днес народът ни заслужава нови и откровени водачи, извънредно е време политиката да се води от почтени мъже. Това съобщи ръководителят на партия " Възраждане " Костадин Костадинов с встъпителното си слово в Народното събрание.

Той подсети думите на Радой Ралин: " Беше време турско, пристигна време мижитурско " и съобщи, България няма потребност от страхливи и продажни управници, а които пазят българските национални ползи.

" Когато създавахме тази организация без съмнение взех решение да я кръстя по този начин, тъй като в тази една дума се събира всичко, от което земята и народът има потребност. Земя, в който кукловоди на дългогодишно национално изменничество продават за жълти стотинки. Земя, в който все по-малко се раждат хора, с вносни цени и полезности, които се замаскират към " модерност ". Но земя и с хора, които желаят заслужен живот и бъдеще. Търсих и открих такива хора - непримирими, тук са 12, само че с нас на открито са още стотици хиляди и ще стават още повече ", уточни Костадинов.

Продаваме земята си за жълти стотинки, предизвести водачът на " Възраждане ". Той прикани България още веднъж да стане свободна.



" Не може постоянно да се краде, лъже и изнудва, да се минава сред капките на историята, тъй като ни писна да сме лъгани, крадени и унижавани. Българите, които поддържаха " Възраждане ", към този момент не се опасяват. Притиснат до стената, човек има два избори - да се помири или да се опълчи. Ние възрожденците се опълчихме и по тази причина сме тук. Не желаеме да сме повече васална територия и да нямаме лична позиция. Ще желаеме премахването на пробни ваксини с пробни вещества. Ще се борим против този съвременен фашизъм, ще работим за довършването на АЕЦ " Белене ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР