Българската политическа класа дълги години се е възползвала от т.нар.

...
Българската политическа класа дълги години се е възползвала от т.нар.
Коментари Харесай

Янев: Бихме подкрепили възможност за съставяне на правителство при ясни правила и приоритети

" Българската политическа класа дълги години се е възползвала от така наречен „ дял НАТО “. Чувствали сме се задоволително предпазени като член на НАТО и не не сме виждали нужда да влагаме в лични отбранителни качества. Ние нямаме задоволително отговорно отношение към член 3, съгласно който всяка страна поставя старания за създаване на отбранителния си капацитет, който би трябвало да може да взаимодейства с този на другите страни членки ", това съобщи водачът на " Български напредък " Стефан Янев пред БНР.

Президентът ще направи избора за връчване на трети мандат, подсети Янев.

" Той е задоволително осведомен. Не бива да задраскваме вид едно и две. Парламентарно показаните партии би трябвало да създадат старания за сформиране на държавно управление. Нито една от тях не е подготвена да поеме виновността, че няма да има такова и ще отидем на избори. Този боязън на партиите е и движеща мощ " акцентира някогашният Министър на защитата.

Бихме подкрепили опция за сформиране на държавно управление при ясни правила и написани цели, уточни водачът на " Български напредък ".

Мотивацията ни за присъединяване в политиката е да предлагаме решения за проблемите на българските жители, съобщи Стефан Янев.

Лидерът на " Български напредък " уточни, че партията му е подготвена да беседва с всички парламентарно показани партии. Не изключи и " Възраждане ".

" Това е партия, показана в българския парламент. Партиите в него би трябвало да търсят опция за взаимоотношение. Българските жители желаят предсказуемост. Въпреки идеологическите си разлики, колкото и да са огромни, би трябвало да работим за всички български жители ".

" Трябва да има предсказуемост какво следва в стопански и политически проект. Не е задоволително през медиите да се дават откъслечни цели и хрумвания. Трябва да се седне на масата и се приказва за конкретика. Тя идва, когато едно евентуално съдружно съглашение е придобило най-общ темперамент. Тогава може да кажем дали го поддържаме или не. Говоренето през медиите основава чувство, че този разговор не е сериозен ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР