Българската пианистка Йоана Каремова е предложила брак на шотландската певица

...
Българската пианистка Йоана Каремова е предложила брак на шотландската певица
Коментари Харесай

Българка предложи брак на певица номер 1 на Острова


Българската пианистка Йоана Каремова е предложила брак на шотландската певица Емели Санде, която сложи нов връх за дебютен албум в историята на английската поп ранглиста през лятото.

„ Казах да “, написа изпълнителката на тоталния шлагер Read All About It  и сподели пръстена в персоналния си профил в Инстаграм, написа " БГ ВОЙС ". Новината е цялостен шлагер измежду медиите на Острова.



По-късно тя показа още две фотоси на новия си искра, както и една с новата си избраница. Това ще бъде втори брак за английската певица и текстописец, която се раздели с морския биолог Адам Гурагуин през 2014 година след две години брак.

Санде се разгласи за член на ЛГБТ общността през март в изявление за „ Метро “, като сподели, че има връзка с типичен пианист в лицето на Йоана, която дефинира като „ единствена за цялостен живот “.

„ Запознахме се посредством музиката и несъмнено се усещам по-щастлива от всеки път. Чувствам се ужасно. За мен същинската обич и съществуването на обич в живота ви прави всичко да си пристигна на мястото “, призна пред изданието английската звезда.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР