Българската Памела Андерсън Кристин Каменова не ще и да чуе

...
Българската Памела Андерсън Кристин Каменова не ще и да чуе
Коментари Харесай

Българската Памела не признава „Плейбой“

Българската Памела Андерсън Кристин Каменова не ще и да чуе за голи фотоси в „ Плейбой “. За разлика от обилната си двойничка в Америка, чиято звезда изгря точно като Мис Плеймейт в далечната към този момент 1990 година, нашенката с максимален бюст няма потребност от секси трофеи, с цел да се трансформира в мъжки идеал.

Кристин е безапелационна, че не би взела участие в състезанието, до момента в който не види на хоризонта съответна конкуренция. Наскоро тя се снима в клип на младата звезда на Пайнер - Арти, с който са близки другари.

Неотдавна провокативната моделка и риалити героиня тегли заем, с цел да уголеми гърдите си, с което разбуни духовете в обществените мрежи. Към днешна дата гордата притежателка на най-големия бюст в България обмисля още интервенции по тялото си, с цел да разрушава нови върхове. “Ще помисля в коя друга дисциплинираност би трябвало да се усъвършенства върхът и ще потегли да меря с ролетка’’, зарече се Кристин пред „ Марица “.

Според нея пътят към славата в България е сложен, тъй като доста от младите звезди " избухват " със скандал, само че по-късно не знаят по какъв начин да задържат вниманието върху себе си.

Кристин приема отрицателните мнения по собствен адрес като стълба към триумфа. „ Обичам злобарите! Именно с помощта на тях реализирах звездна популярност “, усмихва се моделката.

Надарената хубавица не се дава на всеки мъж. Иска грижлив, благ и моногамен сътрудник. Признава, че е ревностна. Тази година Кристин беше определена за лице на състезанието " Мистър София ". Обожава камерата, за нея работата е занимание, което я устоя. Снима се в разнообразни телевизионни и интернет планове.

Моделката обича екзотиката и горещите места. Любимата​ й дестинация е Дубай, а последната й отмора е била в Израел. Скоро се надява да посети Египет и Тайланд.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР