Българската нация е основният ми приоритет, в момента има твърде

...
Българската нация е основният ми приоритет, в момента има твърде
Коментари Харесай

Горан Благоев: Да премахнем бедността и да спрем демографската криза |

Българската нация е главният ми приоритет, сега има прекалено много проблеми за решение – и опазване на здравето, и енергетика. Това съобщи в „ Тази заран “ по bTV Горан Благоев, претендент за президент от Коалиция „ Национално обединяване на десницата “, в която влизат Републиканци за България и КОД.

Според Благоев президентът би трябвало да задава дневния ред в обществото, да има куража да бъде водач и да взима точни решения. „ Един президент би трябвало да излезе и да приказва от името на пострадалите и да упорства пред виновните институции – парламент и Министерски съвет да взимат най-точните решения “, добави Горан Благоев.
Кандидатът за президент съобщи, че главната му цел е да отстрани бедността.

Горан Благоев изясни, че кандидатурата му е издигната от структурите на Коалиция „ Национално обединяване на десницата “ след вътрешни разисквания. Д-р Ивелина Георгиева е претендентът за вицепрезидент на обединяването. „ Запознахме се 2-3 седмици преди формалното ни номиниране. Сработваме се доста добре, това може да се види от интервютата и участията ни “, добави претендентът за държавен глава.

Благоев показа, че решил да размени публицистиката с политиката, тъй като все по-малко вижда смисъл в това, което прави. „ В България свеждаме публицистиката до слугинаж, споделям го с огромна болежка. Искам да работя за смяна на медийния климат в България “, добави той.

Кандидатът за президент съобщи, че главната му цел е да отстрани бедността.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР