Българската национална телевизия започна снимките на нов сериал. 12-серийният филм

...
Българската национална телевизия започна снимките на нов сериал. 12-серийният филм
Коментари Харесай

БНТ започна снимките на новия сериал Всичко за сина ми

Българската национална телевизия стартира фотосите на нов сериал. 12-серийният филм " Всичко за сина ми " споделя за перипетиите на уединен татко при развъждането на сина му. Ролята е поверена на Димитър Рачков, а изпълнителен продуцент е Евтим Милошев.



Когато става дума за родители, които отглеждат децата си сами, в съзнанието ни се появява обликът на самотната майка. Във " Всичко за сина ми " обаче, товарът е върху плещите на бащата, който работи като прочут комедиант.

Димитър Рачков, артист: " Екранният облик на един артист не е единствено това, което виждат феновете. По принцип не е единствено цветя и рози - той е жив човек, който има своите несгоди, своите проблеми. Радвам се, че в този план, ще успеем да покажем това нещо. "



Христина Апостолова, актриса и гл. сценарист на сериала: " Съвременните хора считат, че имат право на повече. Заслужават повече, би трябвало да го търсят, в което няма неприятно, само че има и някакви отговорности. "



Петър Милошев, артист: " Моята роля е на наследник на Димитър Рачков, който ще играе Боян. Аз съм неговият наследник, който се споделя Ясен. "

Сериалът " Всичко за сина ми " се пробва, въпреки и по занимателен метод, да приказва за мъчителни тематики като отчуждаването и истината.

Евтим Милошев, изпълнителен продуцент: " Заварваме един уединен татко, който отглежда самичък детето си и в самото начало, това е повратната му точка, се завръща неговата майка. Там стартира и нашият роман, в който ще създадем дисекция на това семейство и на обстановката, в която една дребна неистина или поредност от огромни неистини основават житейски проблеми. "



Павел Веснаков, режисьор: " Истината стартира да става все по-разтегливо разбиране в нашето общество и този проблем е заложен в нашата история - както огромната социална истина, по този начин и истината, която всеки от нас би трябвало да запази в дома и фамилията си. "



фотоси: Десислава Кулелиева

Антон Андовнов, член на УС на Българска национална телевизия: " Вярваме, че това е методът и това е смисълът да се поддържат надарените български актьори и екипи и считам, че ще имаме още един план, с който да можем да се гордеем. "

А феновете ще видят " Всичко за сина ми " в най-скоро време на екрана на Българска национална телевизия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР