Българската национална телевизия продължава да заснема епизоди от обичаното от

...
Българската национална телевизия продължава да заснема епизоди от обичаното от
Коментари Харесай

БНТ засне нови епизоди на Стани богат с Билалов, но надвисна голяма въпросителна

 Българската национална телевизия продължава да снима епизоди от обичаното от генерации фенове предаване " Стани богат “. Това стана ясно броени дни, откакто в медийното пространство се завъртя слухът, че е евентуално шоуто да започва до месеци в ефира на Нова телевизия. Според неназован източник управлението на частната телевизия води договаряния с Endemol, които държат лиценза за " Стани богат “, като е евентуално Ники Кънчев да се завърне в ролята на водещ от декември или март.

Въпреки това камерата за предаването се върти и сега под шапката на публичната медия, като срещу участниците продължава да седи артистът Михаил Билалов. Последната порция епизоди бяха снимани в неделя и понеделник, като кастингите за наличие в публиката не престават. " Имаме снимани епизоди. Според сегашната програмна скица, " Стани богат “ ще се завърне по Българска национална телевизия от 9 септември “, обясниха пред " Монитор “ от " Сан Стефано “ 29.

Окончателно ориста на шоуто в ефира на Българска национална телевизия обаче ще стане ясна след 5 юли, когато ще бъде посочен новият общоприет шеф на малкия екран. Общо осем претенденти бяха подали документи в Съвет за електронни медии за оглавяване на медията. Регулаторът обаче не позволи един от тях – водещият Къци Вапцаров, до състезанието.

" Комисията установи противоречие с условието на чл.26, т.2 от Закон за радиото и телевизията, а точно, че при инспекция в Търговския указател е открито, че лицето е вписано като едноличен притежател и шеф на няколко сдружения “, гласеше част от мнението на Съвет за електронни медии по проблема. По-късно от състезанието отпадна и Радослав Главчев. Сред останалите претенденти за началник на Българска национална телевизия са Емил Кошлуков (той извършва краткотрайно длъжността и сега), Сашо Диков, Стоил Рошкев, Сашо Йовков, Никола Тодоров, Явор Симов.

Припомняме, че " Стани богат “ смени телевизионното си семейство напролет на 2018 година С известни спирания предаването се излъчва по Нова тв до 2014 година, когато от медията изясняват, че рейтингът му не е задоволително висок, с цел да оправдае наличието си в програмната скица.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР