Българската национална телевизия попълни редиците си с две красавици. Част

...
Българската национална телевизия попълни редиците си с две красавици. Част
Коментари Харесай

Рокади в Нова и БНТ! Вижте кой идва и кой си тръгва

Българската национална телевизия попълни редиците си с две хубавици. Част от спортния отдел на малкия екран към този момент са Гергана Гунчева и Велислава Миланова, написа блиц.

Както първи разкрихме преди дни, Нова телевизия подхвана мощна атака, пробвайки да измъкне някои от скъпите фрагменти на Българска национална телевизия. Един от напускащите Националната телевия е Георги Славчев. Очаква се и други да го последват. Това принуждава управлението на Българска национална телевизия незабавно да реагира и " да се засилва на трансферния пазар ". Новите попълнения са Мис България за 2014 година Гергана Гунчева, която има стабилен стаж. Тя е брачна половинка на известния водещ от bTV Петър Бакърджиев, който към този момент подари с две прелестни дечица. В последните години Гунчева работи в ТВ+.

Колежката й Велислава Миланова пък идва в Българска национална телевизия от " Bulgaria On Air ". Тя е брачна половинка на различен прочут публицист - водещия в Канал 3 Кирил Лулев, който дълго време беше прес шеф на ПФК Левски.

В Българска национална телевизия са доста удовлетворени от привличането на двете хубавици, които още в първите си дни на новото място показали голямо предпочитание за работа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР