Българската мусака е най-вредна за климата от всички ястия в

...
Българската мусака е най-вредна за климата от всички ястия в
Коментари Харесай

БГ мусаката най-вредна за климата? Вижте истината

Българската мусака е най-вредна за климата от всички ястия в Европа. Това английско изследване взриви родния кулинар. И освен.
" Мусаката не отделя излъчвания до момента в който я готвите. Въглеродният отпечатък е методология, която излиза от разбора на виталния цикъл и се пробва да остойности въздействието върху изменението на климата от целия витален цикъл на производството на тази мусака ", изясни в " Тази заран " специалистът по оценка на въглеродните излъчвания Петър Сеизов.

По думите му в действителност не става дума за съществено изследване. Британски публицист е извадил най-популярните ястия във всяка една страна, след което е употребявал онлайн калкулатор с случайни предписания от интернет.

" Допуснали са дребна неточност. Рецептата, която са употребили, в действителност регистрира по едно и също време съставките и в заливката, и в самата мусака. Заложили са два пъти по-голямо количество кайма ", обясни той и добави, че при направена вярна сметка, в действителност българската мусака ще се озове на четвърто място в класацията.

Естествено, българите одобряват данните от английското изследване безусловно и отхвърлят да одобряват, че обичаното им ядене замърсява атмосферата, тъй като, по думите им, продуктите са чисти, заключават сътрудниците от bTV.
Свързани вести Мусаката - класика на трапезата
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР