Българската Моника Белучи, както я нарекоха всички при последната й

...
Българската Моника Белучи, както я нарекоха всички при последната й
Коментари Харесай

Изневерява ли Стъки на красивата си съпруга Юлияна Дончева

Българската Моника Белучи, както я нарекоха всички при последната й бременност, освен наподобява доста по-млада за 52-те си години, само че несъмнено е по-свежа брачна половинка си Станислав Недков - Стъки, който е с цели 16 години по-малък. Докато по лицето на Дончева няма нито една бръчица, ММА боецът към този момент е издълбал дълбоки мимически линии на челото, твърди hotarena.net

Преди няколко месеца влюбената двойка имаше първото съществено тестване за връзката си. Стъки бе сниман от папараци на столичен вестник да влиза в хотел в София с очевидно много по-млада сексапилна русокоска. Тогава боецът нервно изясни, че момичето е негова сътрудничка и двамата влезнали в хотела, с цел да уговорят някакво настаняване за международно състезание, което ще се организира в България.

Странната история обаче докара до напрежение в фамилията. Според осведомени към месец и половина Юлияна и Станислав били в много обтегнати връзки, а съгласно някои дори разграничени за известно време. Сега облаците към този момент са се разсеяли и двамата отново са влюбени и щастливи.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР