Българската модна телевизия Code Fashion TV се впуска в свежа

...
Българската модна телевизия Code Fashion TV се впуска в свежа
Коментари Харесай

Програмата на Summer Fashion Weekend 2019

Българската фешън телевизия Code Fashion TV се впуска в свежа колаборация с Dinevi Resort, с цел да ви поднесат едно несравнимо лятно прелъщение с неповторима сцена и мултимедия на хеликоптерната площадка на Марина Диневи.
​​​​​​
Световни и родни марки и дизайнери се събират в Свети Влас за първия по рода си у нас Summer Fashion Weekend. В рамките на три дни, стилното събитие ще утоли жаждата ни за мода с въодушевление, музика, блестящи празненства.

Summer Fashion Weekend се провежда за първа година с концепцията да се трансформира в традиция. Събитието ще се състои на най-луксозното място за осъществяване на подобен вид събития на българското Черноморие, Марина Диневи в курорта Свети Влас, трансформирайки го в свят на хубостта и изяществото. Всички посетители ги чакат фешън ревюта и празненства по модела на международните събития в Монако, Кан и Сен Тропе.

Обкръжени от разкош и приятна атмосфера, по стилния подиум ще се разходят над 30 топ модела на организация Ивет Фешън, облечени в многообразие от стилове, които ще зарадват всеки усет, а всяка вечер след ревютата ще има ликвидация на сбирките.

Трите вечери ще включват фешън ревюта и музикални осъществявания и три тематични афтър празненства на хитови места на Марина Диневи.

Тук може да видите и програмата:
https://summerfashionweekend.com/%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%bc%d0%b0/

На гостите и сътрудниците на събитието ще бъдат препоръчани специфични пакети за нощувки, а за ценителите на класните питиета и кетъринг ще има специфична VIP зона.

Вече може да закупите своите куверти за най-голямото фешън лятно събитие в мрежата на Eventim или на място на Марина Диневи като се обадите на + 359 888 070 240 или + 359 988 712 503 или пишете на персонално известие в страницата на събитието.

За повече информация:
www.summerfashionweekend.com

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР