Българската Ким Кардашиян е рекламен трик. Смятам, че много неща

...
Българската Ким Кардашиян е рекламен трик. Смятам, че много неща
Коментари Харесай

Няма лоша реклама! Какви ги свърши Деси от Фермата в bTV, ...

" Българската Ким Кардашиян " е рекламен трик. Смятам, че доста неща се изписаха, къде правилни, къде - не. Не считам, че съм стигнала прекомерно надалеч. Когато е трябвало, сред мен и Ким Кардашиян е имало някаква аналогия. Днес, бих споделила, че въобще не си приличаме “, съобщи Деси от „ Фермата “ в изявление за Woman.bg.

36-годишната Деси Павлова от София бе втората, напуснала " Фермата " този сезон и първият аргатин, изгубил двубой. Твърди, че се връща се у нас преди 4 години, с цел да даде финален късмет на родината си. Преди това живе в Съединени американски щати 13 години. В Ню Йорк приключва публицистика. У нас първо работи за новините на bTV, по-късно става част от екипа на Гала в Нова, където стартира поредност, която трябваше да я трансформира в българската Ким Кардашиян.

“Моите упования за престоя ми във „ Фермата " се оправдаха. В стопанството се сблъсках с метод на живот, който е доста по-различен от този, който повеждам в всекидневието си. Две седмици бяха изцяло задоволителни да предизвикам себе си, като изляза от зоната си на комфорт. Така човек може да стигне до катарзис - първо изгаряш като феникс, а след това още веднъж се раждаш. Разбира се, ще продължа да проследявам предаването “, споделя журналистката, която се сближила с Ванчето, Живка и Сия.

„ Смятам, че и в действителният живот ще се срещнем “, твърди тя. “ Да изкараш съзнателният си живот в Америка е нещо, което те образува за цялостен живот. Още в първите дни в Съединени американски щати се сблъсках с един доста друг нрав от този на българите. Най-силно усещане ми направиха усмивките на локалните хора. Където и да отидех - от аптека до кино, американците постоянно бяха усмихнати. Усмивката е част от възпитанието им “, споделя още тя.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР