Българската IT Джаги лига e състезание, което се провежда ежегодно

...
Българската IT Джаги лига e състезание, което се провежда ежегодно
Коментари Харесай

Предстои третото издание на престижното събитие – Българска IT джаги ли

Българската IT Джаги лига e съревнование, което се организира годишно сред тимовете на фирмите от IT бранша. Второто му издание се организира на 18 март тази година.
Поради огромния интерес от страна на участниците през 2017-та година ще се организира още едно издание на влиятелното джага събитие.

В предходните издания на шампионата десетки състезатели от най-елитните IT компании в България - VMWare, SAP, Experian, First Online Solutions, Adastra Bulgaria, Gameloft, Tinqin, Astea, Intelligent Systems, Up2 Technology, Ignite Vision, Imperia Mobile, Javelin Group, HB Dream Mill, Naxex & Adcash – влизаха във футболни борби по двойки и разкриваха своите джаги умения.

Победител във второто издание на IT лигата бе тимът на компанията Experian. Ще успее ли да отбрани своята купа и в идния шампионат - ще разберем напълно скоро.
Третият народен IT конфликт ще се организира на 25 ноември в Спортен бар „ Академията, бул. Тодор Александров 64 /Сградата на Кино Арена Запад –ниво -2/ и ще се излъчва онлайн.

И този път надпреварата ще съставлява екипен шампионат по двойки, в който селектирани тимове от по 4-ма състезатели ще премерят сили и ще се борят за призовите места в две дивизии. Участие ще вземат първите записали се тимове от IT компании в България.

В тимовете се позволяват и състезатели от спортните клубове по джаги. Схемата на игра ще бъде в два кръга - Квалификационен и Елиминационен.

Състезанието ще се играе по формалните правила за футбол на маса /съкратена версия/: http://www.tablesoccer.org/rules/documents/ITSF_RULES_BG_short_version_A3.pdf.
Пълната стратегия на шампионата може да намерите ТУК.

Ако желаете да се включите в влиятелната борба на българските IT компании, можете да го извършите до 17 ноември, като се запишете онлайн тук и заплатите нужната такса за присъединяване от 200 лева на тим. Записаните състезатели ще получат целодневна безвъзмездна игра, цялостна организация на събитието, медали и купа за спечелилите, както и специфичен екип от тениски за всеки тим!

Отборът победител ще бъде картотекиран гратис за 1 месец в професионалния състезателен клуб по футбол на маса "Джагоарс " и ще има право да посещава регулярните тренировки на едни от най-хубавите български състезатели!

Oрганизатор на националната IT джаги лига е Спортен клуб по джаги „ Джагоарс”. Партньори на събитието са Фусбол Тейбълс, Роберто Спорт и Спортен бар "Академията ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР