Българската история е историята на Българската армия и победите на

...
Българската история е историята на Българската армия и победите на
Коментари Харесай

Симеонов припомни, че иска ракетни войски в Българската армия

Българската история е историята на Българската войска и успехите на нейното оръжие. Това сподели в празничното предаване „ За достойнството и славата на България “ на Радио „ Фокус “ ръководителят на НФСБ Валери Симеонов във връзка Деня на храбростта и празника на Българската войска.
Според него и към сегашния миг има почтени войни, само че различен е въпросът, че оборудването на армията не дава отговор на актуалните условия. Валери Симеонов уточни, че би трябвало съществено да се разиска структурата на бъдещите разноски за армията и да се подчертава върху въоръжения, които имат възпиращ резултат. „ Искам да напомня, че от Националния фронт за избавление на България още 2011 година сме заложили в нашата стратегия безапелационното условие, изискване и нужда от съществуване на ракетни войски в Българската войска “, посочи водачът на НФСБ.
„ По този метод може да изпълним възпрепятстващи военни дейности против неведнъж по-голяма и по-добре въоръжена войска “, посочи той. „ Продължаваме да сме на позицията, 7 години след основаването на партията, че ракетните войски би трябвало да бъдат възобновени и Българската войска да бъде въоръжена със модерни ракетни оръжия “, съобщи Валери Симеонов. Според него наборната военна работа е извънредно нужна. „ Не единствено за възобновяване на боеспособността на армията, само че и поради възпитателния миг, какъвто има тази работа върху младото потомство, което не се възпитава в дисциплинираност и национализъм “, сподели Валери Симеонов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР