Българската и турската страна след убийството на браздата се разбраха

...
Българската и турската страна след убийството на браздата се разбраха
Коментари Харесай

Граничарят бил убит с ловна пушка

Българската и турската страна след убийството на браздата се схванаха да се работи за възстановяване на работата и взаимната активност, тъй че сигурността по границата да бъде усъвършенствана.
Всичко по тематиката: Мигрантска рецесия 762
32-годишен български служител на реда от Елхово бе убит край българо-турската граница при започване на промяната си. 

Граничният служител на реда е бил погубен с ловна пушка. Задържани са двама братя – турски жители. У тях е открита и ловната пушка с 23 патрона.

Основна цел на срещата сред българската и турската страна е възстановяване на работата и взаимната активност, тъй че сигурността по границата да бъде усъвършенствана и да бъде понижен мигрантския напън и да не се стига до сходни нещастия, осведоми бТВ.

„ От регионалния шеф на Одрин получихме увещание, че ще бъдат увеличени нарядите на жандармерията. Още от през вчерашния ден са почнали тези действия. С още по-голямо внимание ще работят по по този начин наречените каналджии, които се намират на турска територия, както ние ще работим надлежно по нашите канали. Ще бъдат образувани взаимни комисии, които да работят непрекъснато и да имат най-малко веднъж на месеца работни срещи. “, съобщи заместител министъра на вътрешните работи Емил Ганчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР