Българската граница не се преминава за 50 евро. Бяха проведени

...
Българската граница не се преминава за 50 евро. Бяха проведени
Коментари Харесай

Демерджиев: Няма как наш граничар да е уцелил мигрант с пистолет

Българската граница не се минава за 50 евро. Бяха извършени деликатни инспекции. Комисията е безапелационна, че защитата на границата ни е на доста положително равнище. Изведнъж в навечерието на решението на Шенген започнаха някакви запаси от другите страни, които обаче не лежат на обстоятелства. Това съобщи пред Българска национална телевизия.
Прочетете още
" Оръжие не може да се употребява от българска към турска територия. Оръжие се употребява, когато органите би трябвало да изпълнят длъжностите си. До този миг нашите граничари бяха оборудвани с револвери. От такова разстояние не може изстрел от револвер да простреля човек. "

" Трябва да има единна европейска политика по какъв начин да се охраняват външните граници. Поканихме Австрия да организираме взаимни патрули, само че досега нямаме отговор. Възраженята на Нидерландия нямат нищо общо с критериите на Шенген. Положихме всички старания да убедим Нидерландия. За мен тяхната позиция е необяснима. Това което ни споделя комисията е, че сме подготвени. Двете страни, които не ни поддържат, не са гласа на Шенген ", съобщи Демерджиев. 

Относно сигнала за а ГККП " Капитан Андреево ", който " Продължаваме промяната " внесе до ДАНС Демерджиев съобщи:  " По отношение на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " политиците би трябвало да боравят с обстоятелствата. " Капитан Андреево " в никакъв случай не е било охранявано по този метод. По-добър надзор не е имало. Ние създадохме нова лабораторя, с цел да се вдигне потенциала на инспекциите. И внезапно получаваме рецензии, които не се основават на обстоятелства. Създават се подправени внушения. "
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР