Българската гимнастичка Боряна Калейн даде специално интервю за БНТ броени

...
Българската гимнастичка Боряна Калейн даде специално интервю за БНТ броени
Коментари Харесай

Боряна Калейн пред БНТ: Напълно осъзнавам, че България разчита на мен за втората квота

Българската гимнастичка Боряна Калейн даде особено изявление за Българска национална телевизия броени дни преди заминаването си за Валенсия, където тя ще взе участие на

Калейн се върна към триумфа си в многобоя на европейското състезание в Баку по-рано през тази година, споделяйки, че за нея няма такова нещо като " пристигна твоето време ", а всеки един би трябвало да си " хване момента "

" Не мисля, че има нещо такова като " пристигна твоето време ". Човек би трябвало да си хване момента и да го извоюва. Аз го направих тази година (на европейското). Рано или късно няма значение. Важното е, че го реализирах ", съобщи родната прелест.

Финалистката ни от Токио 2020 в самостоятелната конкуренция показа още, че е изцяло наясно, че всички у нас разчитат на нея да завоюва втора българска квота за ЛОИ Париж 2024, откакто това към този момент стори Стилияна Николова още през предходната година.

" Напълно съзнавам, че България разчита на мен за втората квота. Ако аз си разреша да помисля, че това е на живот или гибел обаче, нищо няма да се случи. Отивам на едно нормално съревнование, изигравам си съчетанията по най-хубавия метод и дай боже да се поздравим с квота и медали. Аз би трябвало да си свърша работата ", разяснява Боряна Калейн.

Цялото изявление с нея очаквайте в неделя (20 август) от 12:30 часа в предаването " Арена спорт " по Българска национална телевизия 1!



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР