Българската футболна легенда Христо Стоичков прогнозира, че Аржентина ще е

...
Българската футболна легенда Христо Стоичков прогнозира, че Аржентина ще е
Коментари Харесай

Стоичков прогнозира световна титла за...

Българската футболна легенда Христо Стоичков предвижда, че Аржентина ще е новият международен първенец. Първенството на планетата в Русия стартира на следващия ден. Камата показа и кой е най-хубавият момент в кариерата му.

“Внучката ми Миа ме прави доста по-щастлив, в сравнение с съм бил в миналото на терена. Тя е купата, която подвигам всеки ден”, сподели в предаването “Здравей България” легендата на Барселона.

Той показа, че най-хубавият момент в кариерата му е спечелването на „ Златната топка”. “Тогава погледнах жена ми, погледнах Йохан Кройф и… Какво повече може да желае един футболист?”, сподели Стоичков. И пожела на България да има още играчи, които да заслужат най-престижното отличие във футбола.

Легендата разкритикува и неналичието на политика и запаси за развиване на спорта у нас. „ Ние действаме от през днешния ден за през днешния ден. Нямаме тактика за нашия спорт. Проблемите са доста и генерални. Не може да чакаме медали от битката с една зала, нито триумфи във волейбола също с една зала. Само гимнастичките ни побеждават, тъй като във федерацията има хора, които знаят какво правят”, безапелационен бе Стоичков. Той сподели още, че не желае да се занимава с футбол в родината, тъй като не можел да търпи „ някой да го командва”.

Легендата на българския футбол предвижда, че новият международен първенец ще бъде Аржентина. Отборът щял да завоюва финала против Франция на идния Мондиал в Русия. „ Това е последната огромна вяра на Меси и му искам купата от сърце”, сподели Стоичков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР