Българската фигуристка Александра Фейгин кацна в София след Олипиадата в

...
Българската фигуристка Александра Фейгин кацна в София след Олипиадата в
Коментари Харесай

Фейгин: Доволна съм, представих се достойно

Българската фигуристка Александра Фейгин кацна в София след Олипиадата в Пекин.
Тя показа задоволството си от постигнатото и удостовери, че скоро стартира подготовка за Световното състезание в Париж.

" Наистина съм удовлетворена от себе си. Представих се почтено. Наистина съумях да се събера, с цел да влезна във форма, която по този начин много дълго не можах да влезна ".

" Като цяло да, изправих си грешките, които позволих на предишните надпревари. И в този момент позволих една неточност, елементарна там малко се поотпуснах, само че като цяло в действителност съм удовлетворена, че се събрах и се усещам в действителност горда от себе си, че не съм изложила никой ".

" На една от тренировките, очевидно от напрежение малко забравих да си я сложа и най-после на тренировката в действителност осъзнах, че съм без наколенка и взехме решение с треньорите да опитвам, защото щом на подготовка всичко ставаше и нищо не съм схванала, значи коляното ми е безусловно готово и взех решение да пожертвам и се оказа, че е всичко наред ".

" Надявам се, като се възстановя изцяло да стартира отново да уча четворен скок, защото преди травмата бях много покрай него и в действителност се надявам да го сложа в програмата, само че се случи тъй че след интервенцията нямаше задоволително време и не желаех да пожертвам да стане нещо тъкмо преди олимпиадата, по тази причина в този момент ще имам премного време още веднъж да го уча и към този момент мисля, че в действителност ще го науча и ще си го сложа ".

" Поне аз като упражнявах с тях, с Камила Валиева, аз персонално не усещах някакво напрежение, да виждах, че момичето ѝ е доста комплицирано. Ние като цяло спортистите гледахме да не обръщаме внимание на цялата тази обстановка, тъй като нас персонално не ни визира, най-малко аз по този начин мисля и по тази причина не желая нещо изключително да разясня. Сега тече там процеса ".

" Съвсем малко време за отмора има, тъй като ми следва СП във Франция. Вече след Франция мисля да си взема малко по-дълго отмора. Наистина ще се постарая още веднъж да показва още веднъж България на Зимните олимпийски игри ".
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР