Българската федерация по волейбол публикува специален клип по повод националния

...
Българската федерация по волейбол публикува специален клип по повод националния
Коментари Харесай

Националите по волейбол с надъхващо видео за 3 март


Българската федерация по волейбол разгласява специфичен клип във връзка националния празник 3 март. В него дванайсет разнообразни играчи, измежду които и представители на националния тим, взеха присъединяване в рецитирането на баладичната поема на Христо Ботев - " Хаджи Димитър ".

" Бъдете обединени, тъй като единствено обединени сме били и ще бъдем мощни!

Силни, като тези 12 куплета, обединени в едно от най-великите творби на българската лирика! Силни, като 12 волейболисти, обединени и играещи като един в един тим, насочен към успеха!

Силни, каквито можем да бъдем единствено тогава, когато огромните и съумелите са модели за подражателство и носители на полезности като обич към родината, безрезервност, усърдие, екипен дух и почтена игра ", написа в страницата във Facebook на волейболната ни федерация.

В клипа вземат участие Георги Братоев със сина му Георги-младши. След разпределителя рецитирането на великото произведение продължава от националката Елица Василева, а щафетата се поема от състезателите на ЦСКА Ивайла Евлогиева и Николай Младенов.

Синът на легендата Владимир Николов - Александър, също се включва във вдъхновяващото видео. Част от посланието стават още и Цветан Соколов, Ева Янева, Гергана Георгиева, Кристиян Славчев, Мария Кривошийска, Веселина Василева от " Славия " и играещите в школата " Радостин Стойчев- Матей Казийски " Мария Райкова и Константин Брендьорфер, което е извънредно любопитно, защото някогашният народен селекционер и посрещача са в открита война с федерацията.



Видеото приключва с апел: " Честит народен празник, българи! Бъдете обединени! Бъдете тим! "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР