Българската федерация по ММА е сключила споразумение за държавна помощ

...
Българската федерация по ММА е сключила споразумение за държавна помощ
Коментари Харесай

Стъки дава Бабикян на ГДБОП заради "клевети в сайтове за фейк новини"

Българската федерация по ММА е сключила „ съглашение за държавна помощ в региона на спорта “ и е получила 3 млн.лева. Федерацията била куха, нямала основна активност, а самият Стъки – провален войник. Парите пристигнали седмица, откакто той се разгласи против блокадите в София. Тази сензационна вест обикаля обществените мрежи през целия ден. Първоизточникът е добре познатият уебсайт Информиран.нет, който задава и няколко въпроса на премиера Бойко Борисов:

„ Купува ли си с държавни пари поддръжката на спортни фигури и заплаща ли народът със лични пари поради това да бъдат охулвани и потушени личните му митинги “.

Разследване на сътрудниците от " 24 часа " още преди година и половина свърза собствеността на Информиран.нет, Чудослав и още няколко уеб страницата от този вид с пиар специалиста Арман Бабикян , който през днешния ден е част от така наречен „ Отровно трио “.

Защо Стъки и федерацията попадат под „ обстрела “ на уеб страницата за подправени вести, е пределно ясно. Станислав Недков застана с името си, прикани който и да е представител на " Отровното трио " да се явят дружно на детектор на лъжата, с цел да се откри дали той или съперника му са вземали пари от партии, олигарси и дали са плащали за присъединяване в митинг. От " Отровното трио " не дадоха отговор на поканата му, което бе изтълкувано многозначително.

Часове след обявата в Информиран.нет Стъки разгласи, че ще съди Бабикян и ще сезира още през днешния ден отдел „ Кибепрестъпления “ към ГДБОП за тиражирани клюки.

Ето какво написа в профила си в обществената мрежа фейсбук Станислав Недков-Стъки :

На днешния ярък ден, когато всички православни християни се радваме на Рождество Богородично, борещите се за власт сатанисти създадоха следващата подправена вест обвързвана с мен.

Този път се изплюха върху федерацията по ММА, която всяка година носи медали от Световни и Европейски шампионати, и която към този момент 6 години държи отборната купа на Балканския полуостров!

След поредност от безумни неистини, празните глави на драпащите за власт не се стопираха, като през днешния ден напряко минаха всевъзможни граници, измисляйки си милиони, които федерацията ръководена от мен сякаш била получила.

До в този момент подминавах със състрадание гадостите, които всеки ден изфабрикуваха тези нещастници, само че търпението ми преля! Няма да позволи неосъществени хорица да вършат нескопосани опити да очернят труда на стотици треньори и състезатели! Тези почтени българи поставят голям труд, с цел да допринесат за националното ни самочувствие, посредством успехите си и развявайки гордо трибагреника по света!

Давам лицата Арман Бабикян , Добри Божилов и още няколко свързани с тиражираните против мен клюки на профилирания отдел “Киберпрестъпност ” към ГДБОП!

Завеждам правосъдни каузи против тях и против всеки дру, който си мисли, че може безнаказано да лъже и да фабрикува измислици и подправени вести против мен и ръководената от мен спортна организация!

Всеки разумен човек може самичък да ревизира какви годишни дотации получава всяка спортна федерация.

П.П. Информацията за финансирането на спортните федерациите в България е обществена и всеки може да ревизира какъв е размера на финансирането на БФ ММА!

За информация ще кажа единствено, че макар огромните триумфи и извоюваните за 6 години от наши състезатели над 300 медала от Световни, Европейски и Балкански шампионати, финансирането е в пъти под тиражираното и БФММА е една от федерациите с най-ниско финансиране у нас! Което надлежно демонстрира неналичието на зависимости!

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР