Българската федерация по конен спорт отличи най-добрите ездачи за 2023

...
Българската федерация по конен спорт отличи най-добрите ездачи за 2023
Коментари Харесай

БФКС отличи най-добрите ездачи за 2023 година

Българската федерация по конен спорт отличи най-хубавите ездачи за 2023 година. В дисциплината прескачане на трудности най-вече гласове в допитването до клубовете събра Ангел Няголов. Втори е Ивайло Бонев, третата позиция заслужи 16-годишната Елиза Чолакова, следвана от Антон Дацински и Росен Райчев.
В дисциплината обездка първи е Валентин Джавелков, втора е Дария Чолакова, трета - Мирела Райкова.

Във всестранната езда най-вече гласове е получил ветеранът Петър Марчев, втора е класирана Анна Ангелова, третата позиция е за Елена Касакова.
В дисциплината устойчивост отличник е Мирослав Боршош, второто място е за Катина Лютова, третото заслужи Мария Йорданова.
В отборното класиране най-вече гласове са дадени за мъжкия отбор по прескачане на трудности, след него е този по устойчивост (мъже), третата позиция е за детския тим по обездка.

Купата на Председателя на БФКС за 2023 година беше извоювана от Клуб по конен спорт " Калоян 92 " – Арбанаси.
По време на разширеното съвещание на Българска федерация по конен спорт са били разисквани предложенията за смяна в наредбата за организация и осъществяване на надпревари през актуалната година. На Общото заседание са одобрени оценките за активността на клубовете през миналата 2023 година Новият сезон за 2024 година на БФКС по традиция ще стартира с празника на конете на Тодоровден ( 23 март ).





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР