Българската федерация по баскетбол се разграничи и осъди действията на

...
Българската федерация по баскетбол се разграничи и осъди действията на
Коментари Харесай

Баскетболната федерация се разграничи от Тити Папазов

Българската федерация по баскетбол се разграничи и осъди дейностите на Константин (Тити) Папазов в публична позиция, подписана от президента на организацията Георги Глушков.

Треньорът и функционер нашумя за следващ път - в този момент в напълно отрицателна светлина. Покрай случая с измъчваната госпожица Дебора от Стара Загора, в общественото пространство излезе негово присъединяване в известен подкаст. Там Папазов през смях и шеговито описа по какъв начин преди години обръснал косата на някогашна своя другарка.

Тити, както и водещият Тото, бяха подложени на остри рецензии, а огромни спонсори отдръпнаха поддръжката си от предаването. 

В позицията на БФ по баскетбол буквално се споделя следното:

" Българска федерация баскетбол изрично се разграничава и остро осъжда дейностите на господин Константин Папазов, сегашен президент на БК Левски 2014, които станаха обществено притежание в подкаста „ При Тото “.

В изявлението, излъчено в Youtube-канал през март тази година, дейностите, на които е подложил момиче съгласно личния му роман, са в цялостно несъгласие с морала и публичната роля на БФБ.

Всяка форма на експанзия - психическа, физическа, е извънредно неприемлива и уронваща престижа на организацията, несъвместима с разбиранията ни за цивилизовани човешки връзки, основаващи се на взаимно почитание и приемливост.

В персонално качество съм уверен, че необятното публичното неодобрение, на което е подложен господин Папазов през последните дни за дейностите си преди 28 години, е очевиден знак, че българското общество не може и няма да търпи сходни прояви повече, макар изтеклата отминалост.

Георги Глушков, Президент на Българската федерация баскетбол

Институцията мъмри Папазов в качеството му на президент на основания от него баскетболен " Левски 2014 ", претендиращ да е правоприемник на достоверния клуб, банкрутирал след бягството на банкера Цветан Василев от България.

Засега няма реакция от страна на футболния " Левски ", в който Тити е акционер и доближен на Наско Сираков, въпреки и към този момент да не заема управителен пост.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР