Българската действителност става все по-сурова и тъжна от ден на

...
Българската действителност става все по-сурова и тъжна от ден на
Коментари Харесай

Пълна деградация! Полицаи се наливат с алкохол, друсат се, а после правят катастрофи


Българската реалност става все по-сурова и тъжна от ден дневно. В някои РПУ-та в България царува цялостна безредица и деградация.

Много от служителите на реда изпиват по 2 л. водка след дежурство, шмъркат кокаин и вършат какви ли не дивотии. След сходни неща те не съумяват да изтрезнеят задоволително до идващия работен ден и отиват нетрезви на работа.

Подобен е казусът с служител на реда Владимир Владимиров, който най-безочливо се качи зад кормилото пийнал и катастрофира. Той бе уволнен от 8 РПУ, откакто се оказа, че е карал с 2,45 промила алкохол в кръвта. Към момента той към момента е арестуван под стража поради наглото си държание в столичния ж.к. „ Дружба ”.

Само преди 2 дни пък друго брутално нахалство раздруса полицията. Жандармерист блъсна с автомобила си 9-годишно дете и избяга. Очевидци на случката даже му бяха счупили стъклото в припадък на отвращение. След 3 часа той бе арестуван, само че тестът му сподели единствено 0,5 промила алкохол поради миналото време.

Очевидно някои служители на реда не одобряват работата си като предопределение, а са там единствено с цел да изтрезняват, което е извънредно долно от тяхна страна. Ето за какво „ Вътрешна сигурност ” проверява съществено РПУ-тата и СДВР-тата и какво се случва в тях.

Поставени са подслушвателни устройства във всички кабинети на полицейски началници. Всяко устройство коства не повече от 70 лева и записва 7 дни в седмицата, след което се сменя с друго.

От „ Вътрешна сигурност ” натрупат доказателства против служителите на реда пияндета, които ще употребяват при първия комфортен миг.

Тези ченгета на процедура са се трансформирали в тези, които би трябвало да преследват. Те са нарушители, тъй като, шофирайки в нетрезво положение, могат да лишават човешки животи. Подобни водачи са бъдещи убийци и е витално значимо да бъдат освен уволнени, само че и съдени с цялата суровост на закона.

Източник: Lupa.bg
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР