Българската Dermal Lase Center и едва още 26 клиники в

...
Българската Dermal Lase Center и едва още 26 клиники в
Коментари Харесай

Европейско признание за българската естетична клиника Dermal Lase Center

Българската Dermal Lase Center и едвам още 26 клиники в света са определени за CANDELA CENTER OF EXCELLЕNCЕ

Българската естетичната клиника Dermal Lase Center получи международно самопризнание за качество, като бе определена за формален център на CANDELA CENTER OF EXCELLЕNCЕ. Тя бе отличена измежду стотици други претенденти от Централна и Източна Европа.

Candela Center of Excellence значи голямо и само на Балканите самопризнание за професионалната експертиза на клиниката и потреблението на златен стандарт медицински уреди, с които се реализират високия клас естетични и дерматологични процедури с лазерите на Candela от целия свят.

Малкото отличени клиники като Candela Center of Excellence, са и средища на науката, защото в тях се организират високотехнологични клинични изследвания, съсредоточени главно в Съединени американски щати. Към момента в Европа такива центрове има във Англия, Германия и Испания, а към този момент и в България. Двата съществени критерия за приемане на оценката са основани на компетентността и опита на лекарите, които работят в тях, както и резултатите, които реализират с пациентите си с лазерите Candela.

Цялостната процедура по асортимент и разбор на клиниката-кандидат трае 2 години. Eдва 27 естетични клиники в целия свят имат достойнството да бъдат определени за Candela Center of Excellence.

Българската Dermal Lase Center има двата Златни стандарта – александритния лазер за епилация и пигментации – Gentle Lase Pro, както и PDL лазера, без аналог, за отнасяне на васкуларни доброкачествени формирания по кожата – Vbeam Perfecta. Третият лазер на Candela, с който Dermal Lase Center разполага, е CO2RE, като той също е първокачествен в своята категория – той третира белези, бръчки, акне и дребни доброкачествени формирания по кожата. Експертите на Dermal Lase Center комбинират терапиите с лазерите, с цел да реализиран съвършени резултати измежду своите пациенти.

Отличието бе връчено публично през вчерашния ден по време на особено събитие, на което участваха редица сътрудници на клиниката, медии и инфлуенсъри. Доц. Дончо Етугов и екипа му дружно прерязаха лентата, трансформирайки публично Dermal Lase Centerв първия Candela Center of Excellence.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР