Българската дентална клиника Да Винчи Клиник“ въвежда в работата си

...
Българската дентална клиника Да Винчи Клиник“ въвежда в работата си
Коментари Харесай

Да Винчи Клиник въвежда иновативни технологии при зъболечението в София

Българската дентална клиника „ Да Винчи Клиник “ вкарва в работата си редица новаторски технологии, които трансформират визията за денталното лекуване в София. Нововъведенията са част от дълготрайната политика на клиниката за въвеждане на нововъведения в зъболечението, които усъвършенстват комфорта и сигурността на пациентите.

Сред новите технологии разполагаем на пациентите е денталният стол Safety M8, създаден от известно италианско дизайнерско студио. Този стол се отличава със своя ергономичен дизайн и функционалности, които понижават чувството за болежка и обезпечават успокоение по време на денталните процедури. Освен това, интегрираните системи за стерилизация и филтриране на въздуха в стола подсигуряват високи стандарти на хигиена и сигурност в клиничната среда.

Италианските мебели на Zilfor, които бяха добавени в клиниката, са още един образец за уговорката на „ Да Винчи Клиник “ към качеството и комфорта. Стилните и функционалните мебели покачват естетиката на клиниката и основават по-приятна и уютна атмосфера за пациентите.

Клиниката влага и в професионално осветяване от Atenalux, което обезпечава оптимална видимост за денталните експерти и понижава умората на очите. По този метод то усъвършенства качеството на денталните процедури, като слагането на брекети и зъбни импланти.

Изпълнителният шеф на Да Винчи Клиник Емил Калинчев споделя: „ Зъболечението се трансформира и през последните години в него навлязоха голям брой нововъведения, с помощта на които то към този момент не се свързва главно с болежка, а със успокоение, комфорт и улеснение. С тези нови технологии, въведени от екипа ни, ние сме измежду първите клиники, възползващи се от революцията в бранша и имам вяра, че това ще бъде усетено от всеки наш пациент. “

Вижте също: Нова революционна терапия в почистването на зъбен камък
Източник: novinionline.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР