Българската делегация на управляващата коалиция, начело с Кирил Петков, се

...
Българската делегация на управляващата коалиция, начело с Кирил Петков, се
Коментари Харесай

Първо ВИДЕО от пътуването на Кирил Петков до Киев: Какви са мерките за сигурност?

Българската делегация на ръководещата коалиция, отпред с Кирил Петков , се чака да дойде през днешния ден в Украйна. В Киев са специфичните пратеници на bTV Стоян Георгиев, Александр Осиченко и Ивайло Ангелов. Тази заран в Киев е имало сигнал за въздушна паника, само че той е бил анулиран.

Все още не може да се каже дали е имало ракетен удар. Има съществено наличие на военни и полиция. 

След като Кирил Петков дойде на централната гара в Киев, той ще се насочи към град Бородянка, където разрушенията са огромни. Той се намира в северозападните околности на Киев. След това Кирил Петков ще се насочи към градовете Ирпин и Буча.

Там ще се срещне с местите управляващи и ще види какви са разрушенията след съветските военни дейности. Очаква се министър председателят да се срещне и с президента на Украйна Володимир Зеленски.

Все още не е ясно по кое време и къде тъкмо ще бъде тя. А какви са мненията в Украйна във връзка прекъсването на съветския газ за България - разберете във видеото.

Българска делегация, отпред с  Кирил Петков , отпътува на посещаване в Украйна. В Киев министър председателят ще организира среща с президента на Украйна Володимир Зеленски. Петков ще беседва и с украинския си сътрудник Денис Шмигал.

В рамките на визитата си премиерът  Кирил Петков  ще посети градовете Бородянка, Буча и Ирпен, където представителите на българската страна ще се срещнат с вредите и разрушенията, породени от съветската експанзия. В Киев делегацията от България ще организира среща и с представители на българската общественост в Украйна.

Заедно с премиера  Кирил Петков са шефката на кабинета му Лена Бориславова, както и министърът на отбраната Драгомир Заков, както и народните представители Калоян Икономов, Станислав Балабанов и Атанас Атанасов, както и шефът на " Ситуационен център “ към Министерство на външните работи Антон Марков.

От пресцентъра на Министерски съвет разпространиха и видео с отпътуването на премиера. 
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР