Българската държава не желае да бъда защитен. Когато е трябвало

...
Българската държава не желае да бъда защитен. Когато е трябвало
Коментари Харесай

Емилиян Гебрев: Държавата не желае да ме защити

Българската страна не желае да бъда предпазен. Когато е трябвало да бъда предпазен, съм бил хулен и мачкан. Не е правилно, че съм си хулил страната – постоянно съм я обичал и защитавал. Крайно време е да се спрат тези репресии и напън против компанията ”Дунарит”. Това сподели притежателят на оръжейния компания Емилиян Гебрев пред bTV.

През последните четири години защо ли не са ме упреквали. Арестуваха ме, тровеха ме, правеха ме съветски разузнавач, след това американски разузнавач, споделяха, че сме братя с Цветан Василев. Моят отговор не е достоверен. Компетентните органи би трябвало да кажат. Четири години нищо не се прави по моя преценка, стартира коментара си за следствието по опита да бъде токсичен Гебрев.

В околните дни се стартира тезата, че съм се самоотровил. Че изобщо нямало отравяне. Какъв е синхронът на нашите с британските служби не мога да кажа. За да ме разпитат британските служби би трябвало да стане през българските управляващи. Получих предложение от британска страна да ни създадат цялостни проучвания. Бях извикан един единствен път при прокурор да ми каже, че следствието стартира още веднъж. И бях извикан от една госпожа от Министерство на вътрешните работи, натоварена по това дело. Но колкото и да е добра тя, това не е по опциите на двама души, изясни още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР