Българската банка за развитие (ББР) пусна на публична продан луксозен

...
Българската банка за развитие (ББР) пусна на публична продан луксозен
Коментари Харесай

Банката за развитие продава публично луксозно БМВ за 95 000 лв.

Българската банка за развиване (ББР) пусна на обществена обмен първокласен автомобил БМВ при начална цена от 95 000 лева

Колата е с всички екстри, като е минала единствено 39 000 километра. Изложена е пред офиса на ББР в центъра на София покрай Народния спектакъл „ Иван Вазов “.

Автомобилът е бил възложен от някогашния изпълнителен шеф на ББР Стоян Мавродиев на негов консултант да я употребява. Върната е преди към десетина дни, след промяната на управлението на банковата институция, споделиха от Министерството на стопанската система за Mediapool.

„ Смятайте за какви неща са харчени парите на данъкоплатците. Чудесна самодейност на новия директорски съвет на държавната банка да се отърве от скъпите и неносещи рентабилност активи. Това е метода, открити и транспарантни търгове. А не скрито, без никой да разбере. Както се е случвало нерядко. Поздравления за целия състав, в това число за изпълнителният директорЦанко Арабаджиев. “ Това написа Владислав Панев, съпредседател на „ Зеленото придвижване “ и на „ Демократична България “ във Facebook, който популяризира новината и разгласява фотоси.

„ Като стана кмет на София, мерцедесът на Йорданка Фандъкова и джипките на всички заместник- кметове ги чака същата орис. Единствената разлика ще бъде, че ще бъдат изложени за обмен на Московска 33 ", написа след него общинският консултант от „ Спаси София “ Борис Бонев във Facebook.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР