Българската банда Odd Crew ще излезе на сцената на 22

...
Българската банда Odd Crew ще излезе на сцената на 22
Коментари Харесай

Odd Crew ще бъдат специални гости на концерта на Five Finger Death Punch и Megadeth в София!

Българската тайфа Odd Crew ще излезе на сцената на 22 февруари на мястото на Bad Wolves, които заради логистични аргументи, се постанова да анулират гостуването си в България.
Odd Crew са една от най-успешните български банди, с над 20 години история. Сформират се през 1998 година в София и съставът на групата остава неизменен и до днес – Васил Райков (вокали), Васил Първановски (китара, беквокали), Мартин Стоянов (бас, беквокали) и Боян ‘Bonzy’ Георгиев (барабани). Бандата се утвърждава освен на българската, само че и на интернационалната сцена и си печели голям брой почитатели. В момента групата работи по новия си албум, който се чака да излезе на пазара през 2020.
FIVE FINGER DEATH PUNCH идват за първи път в  България, а гостуването е част от най-голямото им Европейско турне досега! Към обиколката се включват и мултиплатинените митове MEGADETH! Шоуто на 22 февруари ще е в действителност разтърсващо – с невероятни светлинни и театрални резултати, страховит лайнъп и обичани шлагери!
Ограничено количество билети за концерта на FIVE FINGER DEATH PUNCH към момента могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim, както и онлайн на www.eventim.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР