Българската асоциация на пострадалите при катастрофи организира акция за използването

...
Българската асоциация на пострадалите при катастрофи организира акция за използването
Коментари Харесай

Акция С колан в автобуса

Българската асоциация на потърпевшите при произшествия провежда акция за потреблението на защитен колан в пътническите рейсове.

Акцията е озаглавена " С колан в рейса " и е предизвикана от последните няколко трагични случая с пътнически рейсове, при които имаше починали и ранени.

От организацията желаят да напомнят на обществото, че потреблението на защитен колан има безспорните изгоди за отбрана при пътуването в транспортно средство.

В тази връзка от асоциацията провеждат и осведомителна акция, ориентирана към пасажерите на рейсове от интернационалните линии. Кампанията е по случай идните празници и множеството почивни дни, когато се чака огромен брой хора да подхващат пътешестване.

В хода на акцията ще се раздават просветителни печатни материали на пътуващите с рейсове от Централна автогара в София. Кампанията ще цели и да уведоми пасажерите за отговорностите им от контролните органи да употребяват защитни колани.

Раздаването на листовките ще стартира на следващия ден, 4 май, от 11 часа на Централна автогара София. На акцията ще участват и чиновници на " Пътна полиция ". /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР