Българската асоциация на комуникационните агенции (БАКА) обяви удължаване на срока

...
Българската асоциация на комуникационните агенции (БАКА) обяви удължаване на срока
Коментари Харесай

Удължават с 10 дни крайния срок за кандидастване във ФАРА

Българската асоциация на информационните организации (БАКА) разгласи удължение на периода за подаване на поръчки за присъединяване в най-големия рекламен фестивал в България – ФАРА, до 5 юли (понеделник) в това число. Към първичния краен период – 25 юни, Асоциацията прибавя спомагателни 10 дни, с цел да обезпечи на информационните организации повече благоприятни условия да приготвят своите кандидатури. Агенциите, които подадат своите поръчки до 25 юни в това число, ще могат да се възползват от таксите за присъединяване, оповестени на fara.bg.

В интервала 26 юни - 5 юли, таксите за присъединяване ще бъдат с 10% нарастване.

Във ФАРА 2021 могат да вземат участие рекламни форми и информационни акции, които са основани в България и са публикувани/излъчени/организирани в страната или чужбина сред 01.01.2019 и 30.04.2021 година Заявки за присъединяване ще се одобряват посредством онлайн система, налична през меню „ “ на уеб страницата на Фестивала

FARA UNUSUAL 2021 ще се организира от 8 до 11 септември, като за първи път от 2000 година насам Фестивалът ще събере в столицата експертите от информационния отрасъл. Двадесет и първото издание на ФАРА минава под мотото “Unexpect the expected ”. FARA UNUSUAL 2021 се завръща след година пауза с промени в Творческия фестивал, като включва нова категория – Бранд адаптивност, както и актуализирана подкатегория Социални медии и инфлуенсър маркетинг. За първа година, по време на ФАРА 2021, ще се организира и напълно нов Медиен фестивал, който има за цел да награди работата, която се откроява посредством тактика в потреблението на медийните канали.

Регламент за присъединяване, категории, такси и спомагателна информация за ФАРА 2021 може да бъде открита

ФАРА 2021 събира още веднъж дружно рекламната общественост с помощта на мощната поддръжка от Нова Броудкастинг Груп и Нетинфо.

За повече информация следете
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР