Българската армия е гордост за страната ни, защото освен, че

...
Българската армия е гордост за страната ни, защото освен, че
Коментари Харесай

Цвета Караянчева: Политиците са длъжници на българската армия

Българската войска е горделивост за страната ни, тъй като с изключение на, че е водила тежки борби, тя не е разрешила нито едно българско знаме да бъде пленено. Това сподели в празничното предаване „ За достойнството и славата на България “ на Радио „ Фокус “ ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева във връзка Деня на храбростта и празника на Българската войска.
Тя добави, че политиците би трябвало да сплотяват своите сили, в името на армията, тъй като те са нейни длъжници. „ Ние като законодатели би трябвало да създадем по този начин, че българските военнослужещи да се усещат спокойни за работата, за възнагражденията си, тъй като с помощта на тях ние спим умерено, получаваме поздравления за храбростта на българските момчета от нашите евроатлантически съдружници. Армията не е единствено бойни машини, не е единствено въоръжение, истината е по-различна.
Който чете историята, който знае какво се е случило през годините няма по какъв начин да има ниско самочувствие, няма по какъв начин да не съобщи на децата си тази горделивост и този огън в сърцата “, разяснява Цвета Караянчева. Тя изясни, че традициите, завещани от дедите ни, могат да бъдат предадени, само че всичко стартира от фамилията, учебното заведение, обществото, които би трябвало да бъдат обединени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР