Българската актриса Мария Бакалова стъпи на червения килим на тазгодишния

...
Българската актриса Мария Бакалова стъпи на червения килим на тазгодишния
Коментари Харесай

С блясък и стил Мария Бакалова стъпи на червения килим в Кан

Българската актриса Мария Бакалова стъпи на аления килим на тазгодишния кино фестивал в Кан с искра и жанр преди премиерата на кино лентата с нейно присъединяване " Стажантът ". Лентата е биографична за младия Доналд Тръмп, в който българката играе първата му брачна половинка - Ивана Тръмп.

Филмът е включен в конкурсната стратегия и е изключително очакван шест месеца преди президентските избори в Съединени американски щати " Стажантът " е творба на датско-иранския режисьор Али Абаси. Той прави първите си стъпки в Холивуд, откакто завоюва премията в състезанието " Особен взор " на Кан през 2018 година с кино лентата " Граница ".

Филмът споделя за ранните години на Доналд Тръмп, тогава строителен бизнесмен, и за връзките му с неговия поддръжник и наставник, юристът Рой Кон, който е тясно обвързван с маккартизма и нюйоркската мафия.

В ролята на някогашния президент на Съединени американски щати и сегашен претендент за президент е американецът от румънски генезис Себастиан Стан ( " Капитан Америка " ), а в тази на юриста - американският артист Джеръми Стронг ( " Наследници " ).
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР