Българската актриса и певица Мария Елена Инфантино се снима в

...
Българската актриса и певица Мария Елена Инфантино се снима в
Коментари Харесай

Българка се снима в уестърн с Рич от Дързост и красота

Българската актриса и певица Мария Елена Инфантино се снима в спагети уестърн дружно с артиста Рон Мос, прочут най-много с ролята си на Рич Форестър от безконечния сериал Дързост и хубост. Именно Мария предложения артиста у нас предходната година и пя дружно с него на сцената на Античния спектакъл в Пловдив.



Още тогава тя загатна, че Мос приготвя огромен кино план, който и режисира. „ Когато животът и работата се смесват дружно по един хубав метод с твоите най-хубави другари “, написа Мария Елена в персоналния си профил в Инстаграм и си разгласява няколко фотоси и малко видео от снимачния развой. Филмът е с работно заглавие Rejected и ще бъде подготвен през 2023 година.



Снимките на лентата са в Рим, като за декори са били употребявани готови макети на Дивия запад. Снимачният развой е почнал още на 23 януари. Освен като режисьор екранният Рич влиза и в основната роля, а героят му е заобиколен от красиви дами. Специално присъединяване в Rejected взима и брачната половинка на Рон Мос – някогашната звезда на Плейбой Девин Деваскес.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР