Българската актиса Мария Бакалова е на път да направи поредна

...
Българската актиса Мария Бакалова е на път да направи поредна
Коментари Харесай

Мария Бакалова ще играе бивша съпруга на Доналд Тръмп във филм за президента

Българската актиса Мария Бакалова е на път да направи поредна мощна поръчка за гения си на холвудската сцена, написа . Тя ще взе участие в биографичен филм за някогашния американски президент Доналд Тръмп, оповестяват от Guardian.

Бакалова, която беше номинирана за „ Оскар “ за ролята си във втората част на кино лентата " Борат ", ще изиграе колоритната Ивана Тръмп, починалата някогашна жена на Доналд Тръмп. Актрисата ще си партнира с артиста Себастиан Стан, прочут ни от филмите на Marvel, който на собствен ред ще влезе в ролята на някогашния държавен глава на Съединени американски щати.

Филмът ще бъде режисиран от иранецът Али Абаси и ще носи името „ Стажантът “ в чест на популярното риалити предаване, в което Тръмп участваше преди години. Действието на лентата се развива през 70-те и 80-те години на предишния век и наблюдава пътя на някогашния президент на Съединени американски щати към превръщането му в нюйоркски заможен магнат. Лентата ще засегне отношенията между Тръмп и Рой Кон – прословутия юрист, който стана негов ментор и по-късно беше отхвърлен за неетично държание.

Сценарист на кино лентата е журналистът и създател Габриел Шърман, чиято книга The Loudest Voice in the Room – биография на създателя на Fox News Роджър Ейлс – беше адаптирана в минисериал за Showtime през 2019 година

Ивана Тръмп, която умря предходната година на 73-годишна възраст след съдбовно рухване, беше спортна скиорка, блестящ модел и упорита бизнесдама, която се трансформира в половината от най-мощната двойка на Ню Йорк през 80-те години на предишния век посредством брака си с многообещаващия Донлад Тръмп. Ивана, родена в Чехословакия през 1949 година, бе първата брачна половинка на Тръмп - бракът им продължава от 1977 година до 1992 година Те имат три деца – Доналд младши, Иванка и Ерик Тръмп. 

Нямаме самообладание да забележим първите фрагменти от " Стажантът " и превъплъщението на Бакалова. Филмът сигурно ще притегли доста медийно внимание и има късмет да се трансформира с идната огромна роля на българската актриса в Холивуд.

Най-голямата и сполучлива роля на Бакалова досега, тази на Тутар в " Борат 2 "  беше обвързвана косвено с облика на Доналд Тръмп. В най-популярната и скандална сцена от кино лентата Мария интервюира Рудолф Джулиани, юристът на Доналд Тръмп.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР